Cčdula d'habitabilitat

Preu d'obtenciķ de la cčdula a Gavā

Com que Gavā (el Baix Llobregat) és fora del continu construīt de Barcelona, els preus per a totes les inspeccions i certificacions d'habitabilitat situades al seu nucli urbā tenen un cārrec per desplaįament de 10 euros.

Només certificaciķ: 125 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbā de Gavā i us lliurem el certificat que us permetrā solˇlicitar la cčdula a la Generalitat. És la opciķ més econōmica, perō vosaltres heu de fer algunes gestions.

solˇlicitud

Certificaciķ i tramitaciķ: 145 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbā de Gavā i fem les gestions necessāries a la Direcciķ General d'Habitatge, de manera que només heu d'esperar a rebre la cčdula per correu, a casa.

solˇlicitud

Mapa de Gavā

Aquests preus ja inclouen els 10 euros de cārrec per desplaįament.

A l'Oficina Local d'Habitatge de Gavā (al carrer Guifré el Pelķs, 12) s'hi pot entregar tota la documentaciķ necessāria per a obtenir la cčdula d'habitabilitat de qualsevol habitatge de Gavā, de manera que ja no cal desplaįar-se a Barcelona. Si preferiu realitzar vosaltres aquesta gestiķ, solˇliciteu-nos només la certificaciķ.

El cārrec de desplaįament s'aplica una única vegada per encārrec a totes les inspeccions a realitzar a Gavā al mateix dia. Preus especials per a comunitats de propietaris i immobiliāries. Descomptes de fins al 40%, en funciķ del volum. Consulteu-nos.

Cedula Habitabilitat | Cedula Habitabilidad. Copyright © 2006-21. Mapa.
Preus vālids per a Barcelona i la seva ārea d'influčncia. Consulteu per a altres poblacions.